vzw Vincenthof
vzw Vincenthof
vzw Vincenthof

Kinderopvang

Op 02/01/2018 werd kinderdagopvang “DE KLEINE VINCENT” geopend als samenwerkingsinitiatief tussen woonzorgcentrum Vincenthof en Partena Kinderopvang.  Hierdoor kwamen er 17 opvangplaatsen bij in de gemeente Oostakker.  Een team van 4 vaste onthaalouders zal instaan voor de opvang van de kinderen onder begeleiding van de dienst voor onthaalouders van Partena Kinderopvang. De Kleine Vincent is een vergunde en gesubsidieerde opvanglocatie waardoor ouders betalen op basis van hun inkomen. 

De Kleine Vincent staat open voor iedereen. De openingsdagen- en uren zijn maximaal afgestemd op de werkuren van de medewerkers van het woonzorgcentrum Vincenthof: de opvang is open van 6u15 tot 18u15 met 2 weken collectieve sluiting: één week tijdens de Gentse feesten en één week tussen Kerstmis en nieuwjaar.

Bij interesse kan u terecht bij Melissa Kimpe, verantwoordelijke bij Partena voor groepsopvang, op het telefoonnummer: 09/225.98.85 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Daarnaast is er ook een aanvullend aanbod voor zaterdagopvang voor kinderen tot 12 jaar. Hierbij wordt er iedere week gewerkt met een verschillend thema waarbij er o.a.  leuke knutselactiviteiten aangeboden worden. Op zaterdag is de opvang open van 9u tot 17u. Hiervoor is de prijs eveneens afhankelijk van het inkomen plus een forfaitaire kost voor de maaltijd van € 3.30. Bij interesse voor de zaterdagopvang: tel. 0497/415051.