De Werkvennootschap start op 18 juli aan de laatste fase van de werken aan het turboverkeersplein in Oostakker. De aannemer plaatst gedurende enkele weken geluidsschermen ter hoogte van de afrit naar de Langerbruggestraat. Verkeer richting Zelzate met bestemming Langerbruggestraat volgt tijdelijk een omleiding.

Wat gaat er gebeuren?
Van maandagochtend 18 juli tot en met zondag 7 augustus 2022 wordt de afrit van de John F. Kennedylaan naar de Langerbruggestraat (afrit naar Volvo Cars) afgesloten voor bestuurders richting Zelzate. In deze periode plaatst de aannemer hier geluidsschermen. Na deze werken zijn alle fasen van de bouw van het turboverkeersplein afgerond.

Welke hinder zal er zijn tijdens de werken?
Voor verkeer uit de richting van Gent en Destelbergen met bestemming Langerbruggestraat is een omleiding voorzien. De afrit richting Langerbruggestraat is afgesloten. Bestuurders rijden verder op de John F. Kennedylaan tot aan de volgende afrit (Skaldenstraat). Hier keren bestuurders om terug de John F. Kennedylaan op te rijden richting Gent en zo de afrit richting Langerbruggestraat te nemen.