Woonzorgcentrum

Vzw Vincentof beschikt over 2 campussen in de Gasthuisstraat te Oostakker: woonzorg Sint-Vincentius en woonzorg Sint-Elisabeth. Beide campussen bieden in totaal de mogelijkheid om 293 ouderen te huisvesten. De kamers liggen verspreid over een aantal wooneenheden die elk hun eigenheid en sfeer hebben. Eén wooneenheid is specifiek aangepast aan de noden van personen met dementie. Hierbij streven we naar belevingsgerichte zorg met maximale bewegingsvrijheid en veiligheid.

Voor wie?

Een woonzorgcentrum biedt opvang en zorg aan chronisch zorgbehoevende ouderen en ouderen die nood hebben aan een beschermde omgeving.

Erkenning woonzorgcentrum voor:

Voor meer info : Sociale dienst

Erkenning woonzorgcentrum voor :

Informatie

Vzw Vincenthof voorziet hierbij een totaalpakket aan zorg- en dienstverlening dat inspeelt op de zorgbehoefte van de bewoner. Ons aanbod aan kamers is zeer divers en verschilt in prijs op basis van de oppervlakte en de beschikbaarheid van een douche.

Voor eenpersoonskamers met douche varieert de dagprijs van €66,03 tot € 76,63. Voor eenpersoonskamers zonder douche varieert de dagprijs van €57,71 tot € 68,96. Kamers voor echtparen hebben een dagprijs van € 104,95.

Deze prijs omvat de lichamelijke verzorging, de maaltijden, het onderhoud van de kamer, televisiedistributie en het wassen en voorzien van het bedlinnen. Hiernaast kunnen occasionele persoonlijk kosten aangerekend worden waaronder dokterskosten, geneesmiddelen, haar- en voetverzorging e.d.