Het bezoekuur wijzigt van 13u tot 17u vanaf 13/07/2020.

Gelieve steeds de volgende stappen te doorlopen bij het betreden van ons huis:
 STAP 1: Draag steeds je mondneusmasker van zodra je binnenkomt.
 STAP 2:Registreer je gegevens.
 STAP 3: Was je handen en ontsmet ze in de ruimte die aangeduid staat vooraleer je verder binnenkomt.
 STAP 4: Zoek enkel die bewoner op die je opgegeven hebt als bezoeker en geniet van het bezoek.

Op de kamer zijn maximaal twee bezoekers uit dezelfde bubbel toegelaten. De oppervlakte van de kamer is te klein voor meer bezoekers tegelijkertijd. (3 bezoekers in de cafetaria – zie verder)

De volgende maatregelen zijn ongewijzigd sedert de vorige informatiebrief:
– Bij bezoek mag je gerust eens gaan buiten wandelen of op het terras vertoeven.
– Tijdens dit bezoek mogen goederen en propere was meegenomen worden naar de kamer. Vuile was mag NIET meegenomen worden door de bezoeker. U kan de vuile was nog steeds vinden op de daartoe voorziene rekken. Vanaf eind juli zal ook deze maatregel versoepeld worden!
– Uitzonderingen op bezoek dienen afgesproken te worden met de afdeling zelf.

Voor zowel bewoners als bezoekers is een mondneusmasker verplicht. Zowel een stoffen als een chirurgisch mondmasker zijn toegelaten.

Respecteer de voorzorgsmaatregelen.

Indien u de afgelopen 14 dagen Covid-19 gerelateerde symptomen hebt vertoond en/of positief getest werd op Covid-19 en/of in direct contact geweest bent met iemand die positief getest werd, kom dan alstublieft niet op bezoek om uw bewoner en de andere bewoners te beschermen. Mocht u na het bezoek toch ziek worden en/of positief testen, gelieve ons dan te verwittigen zodanig dat wij de respectievelijke bewoner kunnen opvolgen en beschermen.

Bent u de afgelopen 14 dagen op vakantie geweest naar een streek waar een verhoogde besmettingsgraad is, stel dan uw bezoek even uit, ook als u geen symptomen vertoont. Neem liever geen risico voor uw geliefden en al onze bewoners!