Als woonzorgcentrum blijven we heel bezorgd over het hoge aantal besmettingen en de stijging van het aantal besmettingen met de Omikron-variant. Mogen we daarom vragen om de veiligheidsmaatregelen zoveel als mogelijk te respecteren wanneer bewoners het woonzorgcentrum verlaten, zeker wanneer verschillende generaties samengebracht worden. Eventueel kan het nuttig zijn dat uzelf en uw genodigden een zelftest afneemt vóór u het samenzijn aanvangt.

In ons huis blijven de maatregelen ongewijzigd. Mogen we (nogmaals) oproepen om vanaf de leeftijd van 6 jaar gedurende het ganse bezoek, óók op de kamer, het chirurgisch mondneusmaker aan te houden.

Hebt u een hoogrisico-contact gehad of hebt u één of meerdere symptomen die mogelijks kunnen wijzen op een covid-besmetting, dan willen we vragen om uw bezoek even uit te stellen en geen risico’s te nemen voor uw bewoner.

In het woonzorgcentrum blijft de cafetaria open, tenzij er zich onvoorziene omstandigheden voordoen. Indien alle stoelen bezet zijn, vragen we op een later tijdstip langs te komen.

Vincenthof vzw wenst iedereen te bedanken voor de volgehouden inzet om de maatregelen consequent te blijven volgen en wenst iedereen een zalig Kerstfeest en een gelukkig eindejaar!