Beste bewoner
Beste familie
Beste mantelzorger,

De afgelopen week kregen we melding dat enkele bewoners in onze huizen positief getest zijn op Covid-19. De familie van deze bewoners zijn uiteraard gecontacteerd en worden op de hoogte gehouden van de gezondheidstoestand van hun bewoner.

We blijven in ons huis inzetten op de voorzorgsmaatregelen maar hebben tevens oog voor wonen en leven, zeker in deze periode.

Naar aanleiding van deze besmettingen willen we via deze weg nogmaals oproepen om samen zorg te dragen voor onze bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers.
De belangrijkste voorzorgsmaatregel is het dragen van een mondmasker en het toepassen van goede handhygiëne (wassen en ontsmetten van de handen voor en na het bezoek).
Ook al is het mondmasker geen verplichting, toch willen we vragen om dit maximaal te dragen tijdens uw bezoek. Als u verkouden bent of zich niet 100% voelt, stelt u het bezoek misschien best uit in functie van uw bewoner.
Voor vragen kan u steeds terecht op de afdeling of u mag ook een mail sturen naar info@vincenthof.be

Via deze weg willen we, samen met het voltallige team, aan elk van jullie een fijne jaarwisseling toewensen en onze beste wensen schenken voor 2023!

Hopelijk een jaar met veel liefde, gezondheid en genieten van elkaars nabijheid!