Vervolg van de werken in de Gasthuisstraat op datum van 22/06/2022:

    • Rond de middag zal dwars over de straat (tussen de oprit van kinderdagverblijf en inkom Sint-Vincentius) een sleuf gegraven moeten worden. Dit zal ongeveer een uur duren, maar het betekent dat het verkeer daar niet over kan. Ondanks het verbodsbord met uitzonderlijk verkeer, wordt nog steeds gebruik gemaakt van de Gasthuisstraat. Dus voor ambulances, leveranciers, … zal het ook omrijden worden langs de kant van Wittewalle.
    • Het stuk van Sint-Rafaëlstraat tot de inkom CSV zal vandaag dicht gemaakt worden.
  • Morgen 23/06/2022:
    • De oprit van CSE zal opnieuw tijdelijk afgesloten zijn omdat ze de klinkers gaan herleggen. Dit betekent dat morgen het verkeer op en af het domein langs de afrit van Sint-Elisabeth moet op donderdag 23/06. We roepen op om voorzichtig te zijn. De oprit zal morgennamiddag terug open zijn. Dus ook hier een tijdelijke hinder.
    • Er wordt gestart met het openleggen van de kant van campus Sint-Vincentius van af de inkom tot de oprit van het kinderdagverblijf De Kleine Vincent. Aan de inkom zal het nog steeds mogelijk zijn voor ambulances of vervoersdiensten om via die weg bewoners te brengen of op te halen. Fluvius voorziet een loopbrug. De oprit van het kinderdagverblijf zal ook half om half gedaan worden zodanig dat er blijvend gebruik van kan gemaakt worden. Het zal wel niet ideaal zijn.

Wordt vervolgd…