Vanaf maandag 28 maart voert de aannemer nog een aantal werken uit op de volgende locaties:

• Aansluiting Eekhoutdriesstraat – Pijphoekstraat
de aansluiting van de Eekhoutdriesstraat met de Pijphoekstraat wordt definitief aangelegd. Het voetpad van de Pijphoekstraat zal doorlopen. Om voldoende te kunnen uitharden, blijft deze zone drie weken afgesloten. Aan de overkant van het kruispunt bevindt zich nog een strook asfalt.
Deze strook wordt later weggehaald. Er zijn leveringsproblemen bij de aannemer, waardoor dit jammer genoeg niet in één beweging kan aangepakt worden.

Bermen Eekhoutdriesstraat: de werken aan de bermen in de Eekhoutdriesstraat (start tussen de Pijphoekstraat en de Oude Holstraat) starten gelijktijdig op met de werken aan het voetpad van het kruispunt van de Eekhoutdriesstraat met de Pijphoekstraat. Daarna werkt de aannemer stelselmatig verder aan de bermen en schuift zo in de volledige Eekhoutdriesstraat op.
Verkeer komende van de Pijphoekstraat zal niet kunnen afslaan naar de Eekhoutdriesstraat en dit tot eind april. In de Eekhoutdriesstraat komt een versteviging met grindgazon langs de kantstroken. Deze zone wordt nadien ook intensief gemaaid zodat het onderscheid met de naastgelegen diepere wadi duidelijk waarneembaar blijft. Tijdens deze werken verdwijnen de gele blokken. Ze worden vervangen door een tijdelijke afbakening. Deze dient om het vers ingezaaide gras de kans te geven te groeien en stevig te worden.

Bouwen luifel aan de nieuwe bushalte: deze werken zijn voorzien vanaf 4 april 2022. Deze timing is echter nog onder voorbehoud. Er zijn een aantal leveringsproblemen, die mogelijk een impact kunnen hebben op de startdatum.

Bouwverlof: aannemer Aclagro heeft bouwverlof van 11 april 2022 tot en met 18 april 2022.